Politica

Deputatul Turcescu îi cere ministrului Transporturilor să spună pe ce s-au cheltuit banii strânși din taxa de pod de la Fetești

iun. 13, 2017 Mihaela Tîrpan

Printr-un document scris înregistrat la Camera Deputaților, deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, îi cere ministrului Transporturilor, Alexandru Râzvan Cuc, să spună câți bani s-au strând, în anul 2016, din taxa de pod de la Fetești și cum au fost folosiți acești bani.

Parlamentarul constănțean așteaptă răspunsul în scris, conform legislației în vigoare.

I1092A

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!