Politica Slide

(foto) Primarul Mangaliei, apariții de podium de modă la fiecare acțiune. Cum arată orașul în mandatele sale

apr. 26, 2018 Mihaela Tîrpan

Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, atrage priviri la fiecare apariție publică. Elegant, mereu în tendințe, primarul atrage priviri și a reușit să stârnească antipatii, iar cârcotașii au vorbit inclusiv despre prețul hainelor pe care Radu le expune la activități ori la birou.

Sacouri în culori vii, cravată mereu asortată, pantofi eleganți, jeanși taiați în tendințele modei lui 2018, dar și eșarfe potrivite, fac din primarul municipiului Mangalia un fashonist în toată regula.

Că face parada modei printre pensionari, printre elevii unităților de învățământ din localitate sau prin stațiuni, ori că se plimbă pe yahturi în Turcia (plecat în interes de serviciu, desigur), primarul poate intra în categoria celor mai bine îmbrăcați primari din județul Constanța. Am putea afirma și că hainele au un preț pe măsură, însă îi lăsăm pe specialiști să își spună punctul de vedere, iar pe dvs. să priviți imaginile pe care le-am selectat de pe pagina de Facebook a primarului.

 

Notă! Cu riscul de a fi răutăcioși, transmitem că la fel de elegante ne-ar plăcea să vedem și Mangalia și stațiunile din sudul litoralului. Din păcate, realitatea este alta, iar Cristian Radu este deja la al doilea mandat la șefia administrației publice locale. Facem precizarea că Polaris M Holding a scos Mangalia din bălării vara trecută. Intrarea în municipiu, dar și aspectul stațiunilor din sud parcă te trimiteau spre o zonă părăsită. Mai mult decât atât, Municipalitatea se află în topul orașelor cu cele mai mari datorii, iar împrumuturile care îi poartă semnătura actualului primar sunt de notorietate la nivel național. Mai mult, Șantierul Naval are probleme grave, iar locuitorii nu au locuri de muncă și nici perspective. În tot acest timp, primarul promovează cele două – trei evenimente pe care le susține în perioada sezonului estival, știut fiind faptul că nici turiștii nu dau buzna. Cei mai mulți trec prin Mangalia pentru a se caza în stațiunile bulgărești.

Drept exemplu, vă lăsam spre analiză câteva fotografii:

Citiți și:

Mangalia: Primarul Cristian Radu împrumută și viitorul copiilor. Cere vot pentru un credit de 13 milioane de euro!

Comments

comments