Advertisement
Categories: Actual

Tânăr de 21 de ani din Constanța, prins când vindea cannabis

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T.Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiilor Medgidia și Constanța.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, polițiștii din cadrul B.C.C.O. au depistat ieri, 26 februarie, în flagrant delict, un bărbat de 21 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi oferit spre vânzare cannabis.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 1 cântar electronic, 860 de lei, mai multe doze de cannabis, precum și alte bunuri de interes operativ.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Mihaela Tîrpan

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Recent Posts

A început numărătoarea inversă până când se dă startul maratonului de evenimente dedicate Constanței

A început numărătoarea inversă până când se dă startul maratonului de evenimente dedicate Constanței. Vineri,… Read More

o oră ago

Perioada de înscriere la sesiunea de admitere în școlile de poliție, PRELUNGITĂ

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele 2 unități de învățâmânt… Read More

4 ore ago

Un adolescent din Constanța și-a pus capăt zilelor

Ieri, 13 mai, un adolescent din municipiul Constanța și-a pus capăt zilelor. Băiatul, în vârstă… Read More

4 ore ago

Sâmbătă, la Universitatea Ovidius se desfășoară Festivalul Japonez Sakuranbo

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Asociația Sakuranbo, organizează sâmbătă, 18 mai, Festivalul… Read More

5 ore ago

O nouă razie în Portul Constanța. Vezi câte permise de conducere au reținut polițiștii

Ieri, 13 mai, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și siguranță transporturi au… Read More

6 ore ago

Reguli noi pentru obținerea pașaportului

Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul care modifică legea 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor… Read More

6 ore ago