Conecteaza-te cu noi

Politica

Petrecere cu zeci de politicieni PSD, în plină pandemie. În local a fost și Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor

Published

on

Zeci de politicieni PSD, care nu ar fi respectat regulile anti-coronavirus, s-au aflat joi seară la o petrecere într-un restaurant din apropierea Călăraşiului, relatează Realitatea PLUS.

Şi deputatul PSD de Călăraşi Dumitru Coarnă, preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, s-ar fi numărat printre invitaţi.

Dumitru Coarnă, viitor deputat PSD de Călăraşi şi preşedinte de sindicat al poliţiştilor, neagă că ar fi fost printre social-democraţii care au participat la chef.

„Eu nu am fost la nicio petrecere ieri. Punct!… (…) Am fost eu acolo?! (…) Am baut o cafea, o apă, am discutat cu soţia patronul restaurantului. Nu am vazut pe nimeni, nu stiu daca a fost petrecere acolo. (…) Am plecat la 2 spre 3 (14.00-15.00 – n.red.). Am vorbit cu trei primari care mi-au confirmat că nu au fost acolo”, susţine Coarnă, citat de Realitatea PLUS.

Advertisement

INFO! Liderii social-democraţi ar fi organizat întânirea de joi seară, în jurul orei 19.30, pentru a sărbători validarea mandatelor de parlamentari. Doi deputaţi şi un senator de la PSD din Călăraşi au intrat joi în posesia certificatelor constatatoare care dovedesc calitatea de parlamentar, a relatat presa locală.

19 amenzi!

În urma sesizărilor, poliţiştii s-au deplasat la restaurant şi au aplicat 19 sancţiuni. Oamenii legii continuă verificările în acest caz. În caz, poliţiştii călărăşeni au descins joi seară la o petrecere cu zeci de persoane. Oamenii legii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regulilor pandemiei.

La data de 17 decembrie, în jurul orei 19.35, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată cu privire la faptul că la o locaţie din apropierea oraşului este în desfăşurare o petrecere, la care participă mai multe persoane, cu încălcarea legislaţiei specifice pandemiei.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, fiind instituite şi filtre rutiere pe traseu. În interiorul şi în imediata apropiere a restaurantului au fost identificate 26 de persoane. Poliţia a aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 si Legii nr. 61/1991, cu precizarea că nu au fost identificate sau sancţionate persoane publice.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions