Cele mai noi stiri

Noutati

Publicitate

Ultimile comentarii

Nu se asteapta nimeni sa faca altceva acesta "whore with two faces"(Vrabie). Il gaseste pe cel mai "smecher" din partid, ca daca tot trebuie sa "fie" cu cineva, macar sa fie cu cel mai smecher.
Sunt foarte bune aceste numere de telefon. Sunt verzi, sunt gratuite insa ... ar trebui sa si raspunda cineva la ele :) Eu am incercat un singur numar dintr-asta ... de la casa opsnaj de asigurari medicale ... Deh, nevoia sa intrebi si acest numar verde, nu poate creea decat frustrari atunci cand iti dai seama ca nu ... functioneaza. Eu la astia acum nu am de ce sa sun insa m-am fript cu ciorba si suflu si in iaurt. Vad ca promovati ideea insa sunt curios daca ati si verificat acest numar ...

Etichete

Cele mai noi stiri

Contact

ordinea.ro@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comentarii

Elevii din Hârșova sărbătoresc Ziua Dunării

Elevii de la Liceul Teoretic ”Ioan Cotovu” sărbătoresc astăzi Ziua Dunării- fluviul pe lângă care
și-au construit viața generații întregi de locuitori ai orașului. Activitatea cuprinde vizionarea unui material documentar științific Ziua Internațională a Dunării realizat de către eleva Țoiu Andreea și va continua cu activități în aer liber – confecționare de bărcuțe din hârtie, realizarea de desene cu tematica Dunărea- sufletul familiei mele, activități desfășurate de Clubul de dezbateri academice coordonați de prof. Manea Elena. Elevii vor distribui cetățenilor Stegulețul și Fundița Dunării.
În cadrul activității Ziua Internațională a Dunării elevii Clubului de teatru din Liceu coordonați de prof. Stancu Theodora vor dansa vals pe muzica lui Strauss și vor antrena participanții la dansuri specifice zonelor dunărene.
Directorul Liceului- prof. Piștea Manuela evidențiază utilitatea acestor activități extrașcolare legate de Dunăre întrucât contribuie la conştientizarea şi participarea elevilor noștri la eforturile de conservare a patrimoniului fluviului Dunărea, urmărind și implicarea elevilor în multiple activităţi cu rol formativ pe perioada vacanței școlare.
Prezent la activitate, primarul orașului domnul Ionescu Viorel i-a felicita pe elevii organizatori și a subliniat importanța Dunării în dezvoltarea economică, dar și spirituală a orașului, expunând planurile pe care Primăria orașului le are în legătură cu zona portuară, cu faleza Dunării, cu exploatarea resurselor acestui fluviu, ceea ce în mod cert va duce la o dezvoltare durabilă a orașului.
Activitatea Ziua Internațional a Dunării are drept obiectiv informarea şi educarea copiilor privind apartenenţa la valorile si tradiţiile spaţiului dunărean, precum şi conştientizarea acestora în ceea ce priveşte necesitatea protejării şi conservării ecosistemului acvatic al acestui bazin hidrografic și a fost coordonată de profesori Elena Manea și Theodora Stancu.
În fiecare an, pe 29 iunie, la propunerea ţărilor dunărene şi sub auspiciile Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR), serbăm Ziua Internațională a Dunării. Această zi marchează semnarea Convenţiei privind cooperarea pentru protecţia şi utilizarea durabilă a fluviului Dunărea, eveniment care a avut loc pe 29 iunie 1994, la Sofia (Bulgaria).

Lasati primarul mangaliei inpace ca oricum e mai bun ca restul … Daca e asa cum ziceti voi in reportaj ..de ce anul asta au fost turisti de se cazau pe plaja nici la particulari nu mai era loc asi selectau turistii..
Cine e in spatele articolului poate se inplica mai mult pentru mangalia si cine stie poate chiar ajunge sau iar va ajunge PRIMAR
CU POLITIA LOCALA … MARE DREPTATE
Sa se implice mai.mult nu sa alerge dupa
Care da mai multe amenzi ….
Semneaza
Un turist

Lasa un Raspuns

Adresa de e-mail nu va fi publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

You must be logged in to post a comment.