Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD cere oficial revocarea lui Bădălău de la Curtea de Conturi după ce inițial a refuzat solicitarea USR de demiterea acestuia

Published

on

Liderul de grup al PSD cere revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. O adresă în acest sens a fost trimisă către Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților cer revocarea lui Bădălău de la Curtea de Conturi. Este documentul de ultimăr oră semnat de Alfred  Simonis. Magistrații Curții de Apel București au decis, luni, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Niculae Bădălău, după ce procurorii DNA au dispus reținerea sa, duminică, fiind acuzat de fapte de corupție.

Pe de altă parte, liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat, astăzi, că partidele din coaliţia de guvernare s-au opus solicitării de convocare a Birourilor permanente reunite pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi, informează Agerpres.

“Tocmai s-a terminat o şedinţă de Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. USR a cerut astăzi preşedintelui Camerei Deputaţilor convocarea unui Birou permanent reunit şi modificarea ordinii de zi pentru astăzi după-amiază pentru a-l revoca pe Niculae Bădălău din funcţia de la Curtea de Conturi. Niculae Bădălău a fost ridicat de DNA pentru că făcea presiune asupra primarilor să încheie contracte preferenţiale cu firme de casă ale lui, ale PSD, contra unui procent din valoarea investiţiei, din valoarea lucrării. Aşa cum a fost numit de Parlament, Niculae Bădălău trebuie revocat de Parlament”, a afirmat Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions