Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Senatorul Remus Negoi: „AUR, băieții care apără familia tradițională aplicându-i pumni și palme!“

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, critică în termeni duri gestul colegului său din Parlament Dumitru Focșa (AUR), care și-a bătut soția în fața copilului.

„Toată presa, locală şi naţională, transmite că deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Viorel Focşa este cercetat de Poliţie după ce şi-a bătut soţia, în miezul nopţii şi în faţa fiicei lor! Oficial, extremiştii AUR au confirmat ceea ce IPJ Constanţa a transmis în cursul acestei dimineţi şi spun că au demarat o anchetă internă. Indivizi precum acest Focşa, care nu ratează nicio ocazie de a flutura drapelul, de a purta ia tradiţională şi de a zbiera în portavoce despre cum apără ei familia şi valorile ei, în timp ce acasă îşi trec soţiile şi copiii prin clipe de coşmar, sunt adevăraţi monştri!

Iată ce spunea Dumitru Focşa în 2021:

„Partidul AUR nu se dezice de la linia tradițională și singura care duce la dezvoltare pe toate planurile, pentru că noi NU suntem adepții „experimentelor”, știm foarte bine cine suntem, unde suntem, ce trebuie să facem, încotro ne îndreptăm și concluzionez: FAMILIA înseamnă țara, statul, națiunea!”

Advertisement
palaz

Da, şi noi ştim cine sunt ei şi iată că, din când în când, ies la suprafaţă fapte care arată realitatea şi cine sunt de fapt aceşti extremişti conduşi de George Simion şi ce reprezintă, de fapt, FAMILIA pentru ei. Sunt curios câte femei din AUR vor ieşi să condamne public faptele groteşti ale lui Dumitru Focşa.

Nu în ultimul rând, vreau să-mi exprim regretul pentru traumele fizice şi psihice la care au fost supuse soţia şi fiica lui Dumitru Focşa. Sper ca toate instituţiile abilitate să îşi facă treaba, iar acest AUR-ist să plătească pentru faptele sale. 

P.S. La PNL ce se mai aude despre bătăușul lor de femei? Îl mai aveți în vizor, îi mai dați funcții, ceva?“, spune Negoi.

G4Media amintește că același Focșa, în 10 martie 2022, l-a amenințat cu bătaia pe deputatul PSD Alfred Simonis pe holurile Parlamentului. Scandalul a pornit de la un proiect legislativ inițiat de AUR privind suveranitatea națională și respins de plenul Camerei Deputaților. Deputatul AUR Focșa l-a criticat pe Simonis pentru o presupusă lipsă de transparență în privința votului, apoi l-a strigat ”valutist” și ”hoț”, de față cu ziariști și alți parlamentari. ”Valutistă e mă-ta, porcule”, i-a răspuns Simonis deputatului AUR, moment în care Focșa i-a replicat ”Vezi să nu te pocnesc acum!”.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions