Conecteaza-te cu noi

Societate

O nouă promoție de absolvenți la Baby Genius. Cheia succesului: încrederea

Published

on

Baby Genius & Genius Children’s Academy, un centru de dezvoltare timpurie, educație și recreație care funcționează pe strada Frunzelor nr 44 Constanța, a organizat săptămâna trecută ceremonia de finalizarea a perioadei preșcolare a micuților care vor merge, din toamnă, în învățământul școlar. Absolvenții, costumați cu robă și tocă, au predat ”Cheia Succesului” către colegii mai mici, în cadrul unei serbări emoționante. 

”Perioada preșcolară s-a încheiat și, odată cu ea, ne luăm rămas bun de la colegii noșțri și de la Baby Genius – locul în care am crescut și am învățat că încrederea în noi este cheia succesului. Această cheie am predat-o colegilor mai mici și le-am spus ceea ce ne-au zis și nouă colegii care au plecat anul trecut: “Rămâi cu bine, genial copil / Îți pun în inimă și-n minte, un semn, o cheie, să-ți aduci aminte / că-ncrederea îți va deschide / Tot ce în viață pare ferecat!” – au postat administratorii Baby Genius pe pagina de Facebook a centrului (vezi aici).

 

Administratorul centrului este Liliana Naclad, lector universitar doctor la Universitatea Ovidius, precum și o persoană implicată social. Ea spune că în cadrul centrului un accent deosebit este pus pe atmosfera caldă, familiară, și pe activitățile menite să le dezvolte micuților timpii de atenție și puterea de concentrare, în contextul în care noile tehnologii, la care cei mici au un acces prea facil, uneori, în familie, nu aduc beneficii pe această line, ci, dimpotrivă, izolare și anxietate.

 

Advertisement

“Un copil bucuros, fericit și liniștit, va fi mult mai receptiv la tot ce îl înconjoară și astfel, va avea o dezvoltare mult mai eficientă. Lor le mulțumesc și părinților a căror încrederea ne-a obligat să dăm ce e mai bun în noi – grijă, atenție, afecțiune. Și rămân la gândul meu…Cei ce veghează la dezvoltarea copilului – părinți, îndrumători, educatori, învățători, profesori sunt cei care croiesc. Și, un croitor bun, scoate dintr-un material bun o operă de artă, sau dintr-un material, oricât de prost, o lucrare bună. Însă un croitor prost poate avea pe mână cel mai bun material, prin nepricepere, îl va strica. Mulțumim că ați avut încredere că datul genetic al copiilor voștri a ajuns pe mâini bune. Sunt sigură că mă vor face mândră că i-am îmbrățișat.” – li-a expus Liliana Naclad convingerea pe pagina ei de socializare.

Baby Genius funcționează într-o clădire modernă, pe strada Frunzelor nr. 44 Constanța. Activitățile educative pot fi vizualizate on-line de către părinții copiilor, care se pot loga pe site-ul http://gradinita-genius.ro. Clădirea beneficiază de bucătărie proprie, săli spațioase și curte generoasă cu loc de joacă.

În sfârșit, conceptul original al serbărilor de sfârșit de an se degajă din fotografiile alăturate, fiind încă o dovadă de înaltă ținută a familiei Baby Genius.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions