Conecteaza-te cu noi

Politica

Coaliție împotriva lui Cristian Radu, manifest pentru LIBERTATE. Alianța “Uniți pentru Mangalia” vrea să câștige Primăria cu Nicolae Moroianu

Published

on

Mangalia a pus, la finalul săptămânii trecute, punctul pe alegerile locale. Mai multe formațiuni politice au bătut palma și l-au desemnat candidat al unei alianțe politice pentru alegerile locale din acest an pe Nicolae Moroianu. Astfel, PSD, ALDE, PNȚCD și independentul Zanfir Iorguș au format Alianța “Uniți pentru Mangalia”, mișcare formată împotriva actualului primar Cristian Radu.

Candidatul alianței politice nou formate la nivelul municipiului Mangalia a susținut că încrederea care i-a fost acordată îl onorează, dar îl și responsabilizează, îl obligă să muncească. De asemenea, Nicolae Moroianu a susținut că mișcarea politică formată la Mangalia pentru alegerile locale din acest an se dorește a fi un manifest pentru libertate, pentru libertatea cetățenilor municipiului Mangalia.

„Este onorant, copleșitor să ți se acorde atâta încredere și voi face tot ce ține de mine să nu dezamăgesc sub nici o formă. Nu este doar onorant. Te obligă să muncești, să lupți, pentru Mangalia! Mă bucur să ne regăsim împreună la întâlnirea care pune bazele celei mai puternice mișcări locale din județul nostru, mișcarea Uniți pentru Mangalia. Este mai presus decât o întâlnire de partid, este o întâlnire între prieteni, care cu multă înțelepciune și-au dat mâinele pentru un scop pragmatic, care pune accentul pe dimensiunea umană. Vă asigur că mă pun la dispoziția dvs. cu toată buna mea credință. Această mișcare este un manifest pentru libertate, libertatea cetățenilor Mangaliei”, a afirmat Nicolae Moroianu în cadrul conferinței de lansare a candidaturii pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia.

Declarația completă o puteți urmări aici:

Advertisement

sursa video: editiadesud.ro

La rândul său, Zanfir Iorguș, fost primar al municipiului Mangalia, a afirmat că nu și-a mai dorit să se implice, însă “ferocitatea și dușmănia” cu care Cristian Radu, primarul în funcție al municipiului din sudul litoralului, continuă “procesul de colonizare a Mangalia”, l-au determinat să nu rămână doar simplu spectator al localelor din acest an.

„Nu mai doream să mă implic în campanie și în politică, pentru că am spus că e timpul să las locul unora mai tineri care să facă cinste orașului nostru. Iată că nu am putut să nu intervin când am văzut ferocitatea și dușmănia cu care Radu Cristian și echipa lui de slugarnici continuă procesul de colonizare a Mangaliei. Ca independent, din 2016, am spus că nu pot să stau pasiv. Am decis să vin și să pun umărul la construcția acestei echipe de oameni tineri ca să mai putem salva ceva, cât nu e prea târziu. Echipa aceasta de navetiști, de la Constanța și de la București, a acaparat tot orașul. Au trecut opt ani în care nu s-a făcut nimic în Mangalia, s-a creat o atmosferă de dușmănie, de totalitarism și de dictatură. Vin acum ca independent, fără sa vreau nicio funcție publică, pentru că am înțeles gravitatea momentului. Ne trebuie un primar cu frică de Dumnezeu, care să înțeleagă și pe cel amărât și pe cel bogat, un om cum este Nicu Moroianu. Voi susține această echipă, dar condiționat. Vreau ca toate forțele politice de la Constanța să înțeleagă că ne dorim autonomie și respect pentru municipiul Mangalia”, a spus Zanfir Iorguș.

La rândul său, Felix Stroe a spus că acest acord este al forțelor politice majoritare din Mangalia, motiv pentru care se bucură să vadă că există o unitate între cetățenii orașului.

„Cetățenii Mangaliei merită mai mult decât au primit în ultimii ani. Mă bucur să simt că, astăzi, cetățenii Mangaliei sunt uniți. Acest acord se va transforma într-o alianță electorală și sunt forțele politice majoritare din Mangalia, sunt ONG-uri, este alături de noi un vector important de imagine – Zanfir Iorguș. Uniți Pentru Mangalia – nu avem cum să ratăm acest moment atât de apropiat! Desigur, este un acord la care pot adera și alte forțe politice, ONG-uri, persoane fizice.”, a fost mesajul lui Felix Stroe. 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions