Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Alegerile locale ar putea fi AMÂNATE pentru luna septembrie

Published

on

Surse din PNL au declarat pentru Digi24.ro că premierul Ludovic Orban analizează ca variantă de lucru amânarea organizării alegerilor locale, din cauza stării de urgență care urmează să fie declarată la începutul săptămânii de către președintele Klaus Iohannis. Astfel, sursa citată notează că alegerile locale ar urma să fie organizate în luna septembrie, concomitent cu alegerile parlamentare, care ar deveni astfel alegeri anticipate. Întrebat într-o conferință de presă, organizată de la Vila Lac, Ludovic Orban a declarat că încă nu se pronunță în legătură cu o eventuală amânare a localelor.

„Am convenit asupra datei de 28 iunie după discuțiile cu liderii politici, urmând să vedem care sunt evoluțiile și eventual să luăm altă decizie. Deocamdată e prematur să ne pronunțăm dacă amânăm sau nu alegerile, pentru că este greu de anticipat dacă e un virus sezonier, când va fi atins un vârf, în funcție de evoluții vom lua deciziile potrivite”, a declarat Orban.

Sursa: digi24.ro

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions