Conecteaza-te cu noi

Actual

Spitalul militar mobil de la Constanța va avea 55 de paturi. Se lucrează fără oprire!

Published

on

Prefectul George Niculescu a anunțat, astăzi, că se lucrează fără oprire la ridicarea spitalului modular militar de pe Stadionul „Portul”!

„Peste 100 de militari ajută la ridicarea celui de-al doilea astfel de spital, după cel inaugurat zilele trecute în Otopeni. Astfel, județul Constanța va beneficia, în cel mai scurt timp, de o nouă facilitate medicală, cu aproximativ 55 de paturi, care va fi capabilă să trateze cazuri de COVID-19. Până în acest moment, au fost ridicate mai multe corturi, semn că operațiunea decurge foarte bine. Ministerul Apărării Naționale sprijină activ sectorul sanitar din Constanța, iar pentru acest lucru, militarii merită toată aprecierea noastră! Împreună, vom trece cu bine de această provocare!“, a scris prefectul pe Facebook.

Mesajul acestuia vine după ce, tot astăzi, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului TVR Adelin Petrișor, că spitalul militar mobil de la Constanța va fi finalizat mâine și ar putea fi operaţional la sfârşitul săptămânii viitoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions