Conecteaza-te cu noi

Politica

Eugen Tomac, președintele PMP, renunță la pensia specială: “Un furt și o insultă la adresa tuturor pensionarilor din România”

Published

on

Eugen Tomac - PMP

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, a decis să renunțe la pensia specială. Susține că acești bani reprezintă o insultă la adresa tuturor pensionarilor din România. De asemenea, liderul PMP mai transmite, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook, că banii din pensiile speciale sunt un furt și că nimeni nu a forțat pe nimeni să intre în politică.

“Politicienii nu trebuie să aibă privilegii”, scrie Eugen Tomac.

Iată mesajul complet:

“În ziua în care în Parlamentul României, la propunere PSD, a fost votată legea prin care au fost create pensiile speciale pentru parlamentari, am spus răspicat de la tribuna Parlamentului, cerând sa fie consemnat în procesul verbal și publicat în monitorul oficial, că renunț la pensia specială pe care o consider un furt.
Pensiile speciale pentru polticieni sunt un furt și o insultă la adresa tuturor pensionarilor din România.
Nimeni nu ne-a obligat să ne implicăm în politică, nimeni nu ne obligă să candidăm, politicienii nu trebuie să aibă privilegii, politica trebuie făcută din patriotism.
Noi considerăm că singuri cetățeni care merită pensiile speciale sunt militarii care și-au riscat viața în activitatea lor, în numele statului român, precum și foștii deținuți politici.
De aceea, PMP a depus în Parlament un proiect de lege privind eliminarea tuturor pensiilor speciale și vom lupta pentru acest obiectiv.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions