Conecteaza-te cu noi

Politica

Marian Crușoveanu, secretar general PNL Constanța, candidat la Camera Deputaților: Primarii PNL au făcut și vor face performanță

Published

on

Secretarul general al PNL Constanța, Marian Crușoveanu, candidat de pe o poziție eligibilă pentru un mandat de deputat, spune că liberalii de la malul mării au o mare responsabilitate după victoria istorică la alegerile locale: „trebuie să le demonstreze alegătorilor că au avut dreptate când au pus ștampila pe candidații săi.“ Crușoveanu afirmă că știe că această responsabilitate apasă pe umerii primarilor, dar este sigur că aceștia, cu sprijinul lor, al viitorilor parlamentari, își vor duce cu bine sarcina la capăt și vor transforma județul.

„Odată cu victoria de la alegerile locale, Partidul Național Liberal Constanța a primit și o mare responsabilitate. După 20 de ani de administrație găunoasă a PSD, oamenii au foarte multe așteptări și este normal să fie așa. Ne-au votat pentru că noi reprezentăm soluția pentru a aduce județul Constanța acolo unde îi este locul: un pol economic al României.”, spune Marian Crușoveanu.

Cum se poate face acest lucru? Liberalul spune că este nevoie de un efort comun, în care trebuie să fie implicați primarii localităților, parlamentarii, președintele Consiliului Județean Constanța, consideră secretarul general al PNL Constanța.

„PNL are primari care au făcut performanță administrativă, care au devenit un adevărat brand. Vorbim aici de primarii din vestul țării și mă gândesc aici la Emil Boc, din Cluj, sau Ilie Bolojan, din Oradea, acum președinte de Consiliu Județean, dar are primari extrem de performanți și în județul Constanța. Colegii noștri din județul Constanța au atras circa 70% din fondurile europene de la nivelul unităților administrativ teritoriale”, precizează candidatul PNL.

Crușoveanu afirmă că cifra nu are nevoie de prea multe comentarii, crede acesta, dar câte un exemplu este binevenit întotdeauna. Și unul dintre exemple este primarul din Eforie, care a reușit să atragă fonduri europene de circa 3.000 de euro pe cap de locuitor, cu siguranță un record în regiune și nu numai. Nu este însă un exemplu pe care îl oferă liberalul, ci însăși Comisia Europeană, care a inclus Eforie în ghidul său de bune practici în ceea ce privește absorbția de fonduri europene la categoria stațiunilor balneare. Și Ovidiu a fost dat exemplu pozitiv de Comisia Europeană, Mangalia a atras fonduri europene în valoare de circa 60 de milioane de euro, Techirghiol se dezvoltă frumos, în Medgidia se investește în sistemul medical, învățământ, sport, cultură, dar și în proiecte „green-field” – fabrici de la zero, de care economia județului are atât de multă nevoie.

„Oamenii s-au săturat de vorbe. Vor să vadă și fapte. Iar noi, liberalii, am dovedit că faptele vorbesc. Primarii noștri au făcut ceea ce au promis în urmă cu patru ani, iar aici stă cheia succesului. Facem politică pentru oameni, nu demagogie, nu înșiruim vorbe goale, fără substanță, cum au făcut sau fac mulți primari PSD. Primarii PNL nu se vor opri aici. Vor atrage și mai multe fonduri europene.”, adaugă Marian Crușoveanu.

În opinia sa, toate acestea sunt o garanție a faptului că, și în următorii patru ani, echipa PNL se va ține de cuvânt și va face ceea ce promite. Vor atrage și fonduri europene, și fonduri guvernamentale pentru binele oamenilor și al localităților.

Advertisement

„Primarii vor avea, în continuare, tot sprijinul partidului și al parlamentarilor. Aceștia din urmă vor putea să îmbunătățească procedurile legislative pentru a îmbunătăți atragerea de fonduri europene, programele de dezvoltare cu ajutorul fondurilor guvernamentale, dar și legislația economică, astfel încât investitorii privați să-și îndrepte privirea spre județul Constanța.”, punctează liberalul.

Marian Crușoveanu a mai evidențiat un lucru important:

„Nu vom face niciodată diferență între primarii PNL și primarii altor partide. Primarul este al tuturor locuitorilor, nu numai al celor care l-au ales. Vă asigur că nu vom face diferență între primari, pentru că nu despre ei vorbim, ci despre locuitorii orașelor.”

Pe Marian Crușoveanu îl găsiți pe poziția a treia pe listele PNL Constanța pentru Camera Deputaților.

Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța; executat de Asociația Puterea Civică – portal www.ordinea.ro; CMF: 11200025

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions