Conecteaza-te cu noi

Administratie

Făgădău nu vrea pasarelă peste calea ferată din Km 4-5, cum au cerut liberalii

Published

on

Făgădău le-a răspuns liberalilor la cererea liberalilor de fi construită o paralelă pietonală peste calea ferată din Km 4-5. Potrivit unei postări a cosilierului liberal Adriana Arghirescu, Primăria Constanța a spus „Nu se poate“ construi o astfel de pasarelaă.

„Ca de obicei, Primăria Constanța este doar executanta agendei primarului. Tot ce întâmplă în afara dorințelor edilului chiar dacă vine în sprijinul constănțenilor și are o utilitate de necontestat primește eticheta: “Nu se poate”. Așa s-a întâmplat și în cazul unui proiect vital pentru constănțenii care locuiesc în cartierele Faleză Sud și Kilometrul 5. Împreună cu colegii mei liberali din Consiliul Local, am trimis o adresă Direcției Patrimoniu și Cadastru din cadrul Primăriei Constanța prin care solicitam identificarea unor soluții pentru construirea unei pasarele pietonale aeriene peste calea ferată care să lege cele două cartiere. Necesitatea unui astfel de demers a venit în urma discuțiilor cu oamenii care locuiesc în zonă, în urma unor statistici îngrijorătoare privind numărul mare de accidente și pierderi de vieți omenești cauzate de faptul că în zonă nu există nimic amenajat care să traverseze calea ferată. Motivele sunt multe și perfect argumentate dar cu toate acestea “nu se poate”. Mulțumim Direcției Patrimoniu și Cadastru pentru răspunsul “elaborat” din care am aflat, “cu surprindere”, că pasarela trebuie să traverseze calea ferată, că terenul este revendicat și că ar trebui făcute demersuri la CFR. Multe probleme, soluții ZERO. În aceste condiții, de ce avem nevoie de toți cei peste 700 de angajați ai Primăriei Constanța în condițiile în care aceștia doar constată și ne informează că NU se pot face lucruri?“, a scris Adriana Arghirescu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions