Conecteaza-te cu noi

Politica

Inițiativa „Fără Penali în Funcții Publice“, tot mai aproape de aprobare în Parlament!

Published

on

Inițiativa cetățenească „Fără Penali în Funcții Publice“, care a strâns un milion de semnături, va intra marți, 11 iunie, în dezbatere parlamentară în Comisia juridică. Parlamentarii USR spun că, după numeroase solicitări atât în Biroul permanent al Camerei Deputaților, cât și în Comisia Juridică, inițiativa merge mai departe.

„Fiecare pas înainte al acestei inițiativei reprezintă o reușită! Inițiativa #FaraPenali este simbolul trezirii conștiinței civice a românilor și pe care o vedem inclusiv astăzi, în rezultatele votului de pe 26 mai. După șase luni de campanie în vara anului 2018, suntem peste 1 milion de cetățeni care vrem o Românie #FaraPenali, chiar dacă la începutul campaniei puțini eram cei care credeam în acest demers. România poate fi schimbată prin implicarea fiecăruia dintre noi, cu o semnătură, cu implicare, cu conștientizarea faptului că suntem mulți cei care vrem să facem din țara noastră un loc mai bun. Astăzi, Fără Penali merge mai departe în Parlament, președintele Klaus Iohannis a admis că ar putea fi parte din reforma constituțională. Este un parcurs încurajator. Nu ne vom opri până când Fără Penali va deveni realitate în Constituție! Da, o spunem răspicat: românii se implică în schimbarea parcursului României. Împreună putem muta munții din loc“, spun cei de la USR.

USR spune că a sprijinit cu toate forțele această inițiativă cetățenească și va continua să o facă. Mii de membri USR au ieșit în stradă să strângă semnături și să discute cu oamenii despre viitorul României. Campania a avut și piedici. Printre acestea se numără și cele puse de Primăria Constanța, care a invalidat un număr de aproximativ 6.000 de semnături acordate în cadrul campaniei ”Fără penali în funcții publice”.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions