Conecteaza-te cu noi

Politica

Mihai Lupu vrea să îl dea afară pe Felix Stroe de la RAJA

Published

on

Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a lansat un atac dur la adresa PSD Constanța, după ce formațiunea social democrată a făcut rocada între Horia Țuțuianu și Felix Stroe pentru președinția CJC. Lupu a declarat că „lupta din interiorul PSD este doar despre jocuri din culise, despre putere, nici pe departe despre programe sau platforme de guvernare locală.“

„Clanurile din PSD au tranșat cadavrul. Țin să subliniez câteva lucruri extrem de importante pentru locuitorii județului Constanța:

  1. Din prima mea zi în calitate de președinte al Consiliului Județean, voi schimba din funcții publice toți directorii CJ care nu fac performanță, care au probleme de integritate și care sunt reprezentanți ai sistemului corupt al PSD și nu numai.
  2. În capul listei se află Felix Stroe, căruia chiar de azi îi spun că voi analiza, încă din prima zi, activitatea sa, astfel încât să fie eliberat din funcție cu celeritate.
  3. Eliberăm tot ce înseamnă funcție publică ocupată de către PSD-iști, de cumetri, amante și secretare. Este timpul ca oamenii profesioniști să arate ce pot și ce știu!

Aceste 3 puncte sunt angajamente clare, pe care astăzi, în mod oficial, le fac cunoscute constănțenilor. Este timpul ca administrația să facă administrație, politicienii să facă politică, iar relațiile de familie să se desfășoare în spațiul privat. De când este #BogdanHuțucă președinte al filialei PNL Constanța, a trasat o linie clară de război cu PSD, iar în aceste alegeri, vom face tot ce ne stă în putere ca să construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare locuitor din județul Constanța, astfel încât să punem capăt acestui dezastru administrativ din Constanța, numit PSD. Fiecare membru al filialei noastre știe bine că victoria, în aceste alegeri, va fi împotriva rămășițelor unui sistem corupt, blazat, fără viitor, numit PSD. PNL merge pe un singur drum: Constanța, înainte de toate, pentru că ne pasă și mai ales pentru că suntem motivați de ideea că se poate mai mult și mai bine pentru fiecare locuitor!

Citește și:

Surse: Felix Stroe, ales cu unanimitate candidatul PSD la președinția CJ Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions