Conecteaza-te cu noi

Politica

Mircea Dobre (PRO România): „Remarc o proastă organizare a alegerilor în Constanța“

Published

on

Liderii PRO România, filiala Constanța, au votat în această dimineață, la secția nr. 6 din cadrul Școlii gimnaziale nr. 28 (Dan Barbilian) situată pe strada. Decebal. Deputatul Mircea-Titus Dobre a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru ca anul 2021 să fie o prioritate pentru economia românească.

„Am votat pentru ca în 2021 să scoatem România din criza economică, dar și sanitară. Am votat și pentru ca România să aibă o perspectivă de dezvoltare. În altă ordine de idei, trebuie să remarc că, la fel ca la alegerile locale, avem o proastă organizare, o schimbare a tot ceea ce înseamnă buletine de vot, o proastă calitate a acestora, care au venit lipite între ele. De asemenea, avem o proastă organizare a secțiilor de vot. Cei care administrează școlile au lăsat unitățile de învățământ fără căldură, inclusiv cele au centrală proprie. Nu este normal să trimiți oamenii la vot și în secții și să plece bolnavi după o zi de stat în frig.“, a spus Mircea Dobre.

Consilierul Județean Răzvan Filipescu a spus, la rândul său, că a votat pentru o echipă de oameni profesioniști, pentru o echipă de parlamentari care să reprezinte interesele județului Constanța, nu ca până acum.

„Nu vreau să mai văd coincidențe cum ar fi redeschiderea piețelor pe ultima sută de metri, iar subvențiile și ajutoarele să se dea chiar înaintea alegerilor. Vrem să facem o politică transparentă și un viitor mai bun“, a spus Răzvan Filipescu.

Advertisement

Valentin Trofin (PRO România) a spus, la rândul său, că a votat pentru un prim-ministru care a scos țara din criză.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions