Conecteaza-te cu noi

Actual

Năvodari. Amenzi pentru consumatorii de băuturi alcoolice și spărgătorii de semințe pe domeniul public

Published

on

În ultimele două zile, polițiști locali din Năvodari, îmbrăcați în civil, au demarat o acțiune pe raza orașului în vederea prevenirii și combaterii faptelor privind tulburarea liniștii publice și menținerea curățeniei. Astfel, aceștia au surprins persoane care consumau băuturi alcoolice și aruncau resturi de semințe și de țigări pe domeniul public. În conformitate cu Legea 61/1991 și H.C.L. 207/2008 au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale și s-au dat mai multe avertismente.

„Agenți ai Poliției Locale Năvodari vor continua să patruleze în civil și în perioada următoare, cu speranța că toți locuitorii orașului vor înțelege că domeniul public nu este coș de gunoi. Fac un apel și la năvodărenii de bună credință să contacteze cu încredere  dispeceratul instituției Politiei Locale – 0241760307 sau să trimită poze pe whatsapp la numărul pentru  sesizări/reclamații – 0762200717, ori de câte ori observă persoane care desfășoară activități anti-sociale.“, spune viceprimarul orașului Năvodari, Costel-Aurelian Dumitrașcu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions