Conecteaza-te cu noi

Politica

Premierul Tudose, laude la adresa lui Traian Băsescu: “Există și opoziție serioasă”

Published

on

Dezbaterile pe moțiunea de cenzură a PNL-USR, intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, s-au încheiat, senatorii și deputații votează în aceste momente moțiunea propusă de liberali și cei de la USR. Ultima intervenție la dezbaterea moțiunii i-a aparținut premierului Mihai Tudose, care a ținut să aprecieze „opoziția serioasă” a UDMR și PMP, dar și să-i dea o replică dură deputatului PNL Florin Roman, care a adus alimente în plenul Parlamentului pentru a ilustra scumpirile din ultima perioadă.

„Mulțumesc celor doi colegi (Kelemen Hunor și Traian Băsescu – n.r.) pentru critica corectă, ceea ce mă face să cred că există și opiziție serioasă”, a spus premierul Mihai Tudose, care a promis că toate chestiunile reproșate de liderii PMP și UDMR sunt în curs de rezolvare și se vor vedea și rezultatele nu peste mult timp.

Cât despre deputatul PNL Florin Roman, premierul Tudose a spus faptul că acesta „a luat alimentele unei familii sărace” pentru a le aduce la Parlament.

„Asta e politica dumneavoastră, aveți grijă de români luându-le tot. Din păcate pentru dumneavoastră, o să mai stați departe de guvernare încă o perioadă lungă de timp”, a transmis Tudose.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions