Conecteaza-te cu noi

Politica

Președintele PMP cere demisia ministrului Agriculturii. Vizat este și șeful ANSVSA. “Alo, alo, Poliția! Ăstora cine le deschide dosar penal?”

Published

on

Reacție dură a liderului PMP, Eugen Tomac, în scandalul pestei porcine. Parlamentarul susține că guvernul se face vinovat de proporțiile tragediei care a lăsat sute de fermieri fără porci. Tomac cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea. De asemenea, un alt om susținut de actualul Executiv pe care liderul PMP îl vrea plecat de la conducerea unei insituții importante este șeful ANSVSA.

“Alo, Alo, Poliția!!! Ăstora cine le deschide un dosar penal? Observ că tot Guvernul este în vacanță, iar după ce Daea a făcut cea mai groaznică comparație, pentru care trebuia să-și dea demisia, acum stă pitit și gestionează criza pe care tot ei au creat-o. Iată cum arată campania de incinerare a porcilor, o întreagă industrie este închisă zilele acestea, iar milioane de români care își cresc în gospodarii câte un animal rămân fără tradiționalul porc de Crăciun pentru că Daea și șeful ANSVA nu și-au făcut treaba. (…) Daea trebuie să plece urgent din Guvern, cu tot cu șeful ANSVA! Demisia!!!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions