Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Startul distracției se dă pe litoral. OMD Mamaia – Constanța dezvăluie motivele pentru care stațiunea și orașul sunt alegerile perfecte

Published

on

Mamaia

Startul sezonului estival se dă la Constanța printr-o explozie de culoare și muzică. Pentru minivacanța de 1 Mai și sărbătorile pascale, Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța anunță că autoritățile locale au pregătit o serie de concerte și recitaluri. Astfel, în perioada 1-3 Mai, Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia va fi scena unor concerte dinamice, cu artiști de top care vor cânta live pentru a marca debutul sezonului estival.

1 Mai: Lora, Mihai Mărgineanu

2 Mai: Misha, Lidia Buble

3 Mai: Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa Alexandra Ungureanu

Advertisement
palaz

Atmosfera se va încinge și mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piața Ovidiu din Constanța va găzdui artiști cunoscuți, transformând orașul într-un hub artistic vibrant.

4 Mai: Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini – spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane.

5 Mai: Keo, Loren, Proconsul

6 Mai: Edward Sanda, Holograf.

Să nu uităm de Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) și Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia, ce promit ritmuri captivante și distracție pe nisipul fin, ideal pentru amatorii de muzică electronică și dans sub stele.

Advertisement
palaz

“Fiecare acord muzical care va răsuna pe plajele noastre, fiecare zâmbet al oamenilor pe care îi veți întâlni, fiecare răsărit de soare pe care îl veți admira, toate sunt parte din invitația noastră călduroasă pentru voi să veniți și să vă bucurați de tot ce Mamaia și Constanța au de oferit. Vă așteptăm cu brațele deschise, să fiți parte din magia locului și să vă încărcați cu amintiri frumoase și momente de neuitat. Vă așteptăm acasă, la mare!, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia – Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions