Conecteaza-te cu noi

Actual

Un avion cu 133 de persoane la bord s-a prăbuşit în China

Published

on

Un avion de tip Boeing 737-800 al companiei aeriene China Eastern s-a prăbuşit luni cu 133 de persoane la bord în regiunea Guangxi, în sudul Chinei, a informat televiziunea de stat CCTV, potrivit EFE şi Reuters.

Avionul, care decolase la ora locală 13:15 (5:15 GMT), efectua o cursă între oraşele chineze Kunming (sud-vest) şi Guangzhou (Canton).

Pentru moment nu se cunosc alte detalii în legătură cu incidentul aviatic şi nici dacă există supravieţuitori ai cursei MU5735.

Avionul implicat în accident este un avion Boeing 737, iar numărul victimelor nu a fost încă indicat, a spus CCTV, televiziunea chineză. Mai multe echipaje de salvare se îndreaptă acum spre locul accidentului.

Advertisement

Presa locală a raportat că zborul China Eastern MU5735 nu a mai ajuns la destinația programată din Guangzhou, după ce a decolat din orașul Kunming la scurt timp după ora locală 13:00. Nu a existat un răspuns imediat din partea companiei China Eastern atunci când a fost contactată pentru explicaţii.

Administrația Aviației Civile din China a declarat că aeronava a pierdut contactul peste orașul Wuzhou. Avea la bord 123 de pasageri și nouă membri ai echipajului. Presa de stat a declarat iniţial că la bord se aflau 132 de persoane. „CAAC a activat mecanismul de urgență și a trimis un grup de lucru la fața locului”, se arată într-un comunicat.foto: airlinesfleet.com

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions