Conecteaza-te cu noi

Actual

Un spectacol cu delfini costă 4 lei pentru elevi și studenți

Published

on

În această perioadă, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 12 lei pentru adulți și 4 lei pentru elevi și studenți.
Copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.
La Acvariu Constanța, biletele costă 8 lei pentru Adulți și 2 lei pentru elevi și studenți. Nici aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.
Planetariul Constanța are bilete la 4 lei pentru Adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. De menționat că minorii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.
La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru Ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.
Observatorul Astronomic din Constanța are o taxă de intrare de 4 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Evenimentele deosebite, care merită observate sunt: eclipsele de lună, de soare sau ploile de stele.
Programul Delfinariului Constanța
Microrezervația este deschisă între orele 09.00 și17.00. Programul pentru emitere taxei de acces este de luni până duminică, între orele 09:00 și 16:30.
Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt de luni până duminică, la orele 11.00 și 15.00.
Acvariul este deschis de la ora 9:30 la ora 16:30.
Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15.
Durata unei reprezentații la Delfinariu și Planetariu durează aproximativ 20 de minute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions