Connect with us

Actual

(Video) Polițist local, rupt de BEAT în zona gării din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de ieri, un angajat al Poliției Locale a fost filmat de mai multe persoane în zona Gării din Constanța. Bărbatul era foarte beat. Dacă nu ar fi fost îmbrăcat în unformă probabil că nu ar fi atras atenția trecătorilor. 
Însă purta uniforma Poliției Locale, care este identică pentru toți polițiștii locali angajați ai primăriilor din întreaga țară, prin hotărâre de guvern.
Într-o primă fază, s-a presupus că omul este angajat al Direcției Poliției Locale Constanța, motiv pentru care am contactat-o pe Valentina Chiriță, purtător de cuvânt al instituției.
”Nu este angajatul Direcției Generale Poliției Locale Constanța. Se pare că a fost deja identificat ca aparținând unei alte entități publice din județul Constanța. ”, a precizat ea.
Omul a fost identificat în scurt timp ca fiind angajat al primăriei comunei Cobadin. Am încercat să luăm legătura cu primarul acestei localități, Cocoș Cornel, însă numărul său de telefon a fost tot timpul ocupat.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Laurențiu Grosu, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Băneasa.
Update: Primarul Cocoș Cornel a declarat în urmă cu câteva momente că este într-adevăr vorba despre polițistul local Laurențiu Grosu.
”Băiatul e de la Poliția locală Cobadin și era liber când a fost filmat. Nu era în tură. Necazul lui e că era îmbrăcat în ținuta de polițist. Faptul că era liber era treaba lui, putea să facă ce vrea el. Dar de ce era în ținută? O să îl băgăm în Comisia de disciplină. A venit de la Băneasa la noi de vreo 3 luni, prin transfer. Nu a avut nimic până acum, era un băiat liniștit. Poate prea liniștit pentru un polițist care trebuie să ia măsuri.”
În ceea ce privește măsurile care vor fi luate împotriva lui, primarul a precizat că soarta lui Grosu va fi decisă de Comisia de disciplină.
”Nu cred că se va decide să fie dat afară. (…) Eu aș vrea să îl dau afară pentru că e prea blând. Dar să vedem ce spune legea.”, a precizat primarul Cocoș.

Agent al politiei locale din Cobadin in Constanta, beat mort in uniforma. Sper ca, conducerea acestui serviciu local sa se sesize…Acest agent da amenzi in Constanta si bea bere pe strada

Publicată de Lazar Iordache pe Joi, 19 septembrie 2019

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Temperaturi negative în aproape toată țara. Vezi unde e cel mai cald

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, la ora 9.00, site-ul Administrației Naționale de Meteorologie a prezentat temperaturile înregistrate la nivelul întregii țări. După cum era de așteptat, aproape peste tot sunt valori negative dar în câteva localități sunt și temperaturi de peste 0 grade Celsius. Pentru început, iată ce temperaturi erau în județul Constanța:

 • -3,2 grade Celsius la Adamclisi
 • -3 grade Celsius la Cernavodă
 • 1 grad Celsius la Constanța
 • 0,2 grade la Mangalia
 • -2,3 grade la Hârșova
 • -2,3 grade la Megidia

Sunt temperaturi negative, mai puțin la stația meteorologică din Constanța, unde termometrul indică un grad Celsius.Aici a ieșit, timid, și soarele. Însă temperaturi pozitive sunt și în județul Tulcea, la stațiile Sulina, unde s-au înregistrat 1,2 grade Celsius, și la Tulcea, unde au fost 1,3 grade Celsius.

Cel mai cald din țară a fost în Iași, unde se înregistrau 1,5 grade Celsius.

Iată și care au fost cele mai scăzute temperaturi din țară:

 • -7,8 grade Celsius la Predeal
 • -9,7 grade Celsius la Sinaia
 • -10,7 grade Celsius la Voineasa
 • -11,7 grade Celsius la Stâna de Vale
 • -12,1 grade Celsius la Obârșia Lotrului

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

3 puncte termice din Faleză Nord nu pot asigura apa caldă și căldura

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța pe termen limitat, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice: 30, 31, 33 care deservesc zona Faleză Nord .

”Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, precizează RADET Constanța.

Dispecerat non-stop:  0341 461 000 și 0241 616 792.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Încep lucrările sub apă la epava din portul Midia. Navigația va fi restricționată

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi se continuă sudarea ocheților pe corpul epavei. Scafandrii vor inspecta fundul mării în zona în care se va verticaliza nava. În funcție de situația sub apă este posibil să fie amplasate paturi metalice pentru a împiedica alunecarea navei în șenal în momentul verticalizării.

Potrivit reprezentantului GSP, Alin Vintilă,  scafandrii vor obtura deschiderile către compartimentul mașină și vor asista la mutarea geamandurii de navigație MV7 pentru a elibera zona în vederea manevrelor viitoare.

Pe perioada lucrărilor sub apă, navigația va fi restricționată.

Portul Midia: A început operațiunea de pregătire a navei eșuate pentru verticalizare

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: