Connect with us

Actual

(Video) Polițist local, rupt de BEAT în zona gării din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de ieri, un angajat al Poliției Locale a fost filmat de mai multe persoane în zona Gării din Constanța. Bărbatul era foarte beat. Dacă nu ar fi fost îmbrăcat în unformă probabil că nu ar fi atras atenția trecătorilor. 
Însă purta uniforma Poliției Locale, care este identică pentru toți polițiștii locali angajați ai primăriilor din întreaga țară, prin hotărâre de guvern.
Într-o primă fază, s-a presupus că omul este angajat al Direcției Poliției Locale Constanța, motiv pentru care am contactat-o pe Valentina Chiriță, purtător de cuvânt al instituției.
”Nu este angajatul Direcției Generale Poliției Locale Constanța. Se pare că a fost deja identificat ca aparținând unei alte entități publice din județul Constanța. ”, a precizat ea.
Omul a fost identificat în scurt timp ca fiind angajat al primăriei comunei Cobadin. Am încercat să luăm legătura cu primarul acestei localități, Cocoș Cornel, însă numărul său de telefon a fost tot timpul ocupat.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Laurențiu Grosu, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Băneasa.
Update: Primarul Cocoș Cornel a declarat în urmă cu câteva momente că este într-adevăr vorba despre polițistul local Laurențiu Grosu.
”Băiatul e de la Poliția locală Cobadin și era liber când a fost filmat. Nu era în tură. Necazul lui e că era îmbrăcat în ținuta de polițist. Faptul că era liber era treaba lui, putea să facă ce vrea el. Dar de ce era în ținută? O să îl băgăm în Comisia de disciplină. A venit de la Băneasa la noi de vreo 3 luni, prin transfer. Nu a avut nimic până acum, era un băiat liniștit. Poate prea liniștit pentru un polițist care trebuie să ia măsuri.”
În ceea ce privește măsurile care vor fi luate împotriva lui, primarul a precizat că soarta lui Grosu va fi decisă de Comisia de disciplină.
”Nu cred că se va decide să fie dat afară. (…) Eu aș vrea să îl dau afară pentru că e prea blând. Dar să vedem ce spune legea.”, a precizat primarul Cocoș.

Agent al politiei locale din Cobadin in Constanta, beat mort in uniforma. Sper ca, conducerea acestui serviciu local sa se sesize…Acest agent da amenzi in Constanta si bea bere pe strada

Publicată de Lazar Iordache pe Joi, 19 septembrie 2019

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Zeci de kilograme de droguri, bani, echipamente IT, arme şi ţigări, indisponibilizate

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 186 de percheziții pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. Au fost indisponibilizate zeci de kilograme de droguri, bani, în lei și în valută, echipamente IT, arme și țigări de contrabandă.

Astfel, în perioada 1 – 14 noiembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au acționat pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

Pentru probarea activității infracționale a 201 persoane, polițiștii și procurorii au organizat 63 de acțiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 186 de percheziții domiciliare. În urma investigațiilor derulate, 71 de persoane au fost reținute sau arestate și 9 au fost plasate sub control judiciar.

În urma acțiunilor, au fost confiscate 20 de hard disk-uri, 27 de laptopuri, 1 unitate centrală, 1 sistem informatic, 14 tablete, 2 sisteme DVR, 156 de telefoane mobile, 115 cartele SIM, 50 de medii de stocare și 28 de carduri bancare.

Au mai fost ridicate 8 arme (de foc și cu aer comprimat), 176 de cartușe, 556.220 de țigări și 13 litri de alcool.

Din categoria drogurilor, au fost confiscate 5.001 comprimate de ecstasy, 111,84 grame de amfetamină, 216 comprimate MDMA, 37 de grame de heroină, 9 doze de heroină, 86 de grame de hașiș, 399 de grame de cocaină, 147,01 grame de ketamină, 86.767,5 de grame  de cannabis, 19 plante de cannabis, 3 doze de cannabis, 30 de semințe de cannabis, 12 grame semințe de cannabis, 9.710 grame de muguri cannabis, 100 de timbre de LSD, 99.901,7 grame de masă vegetală, 5,3 grame de substanțe psihoactive, 14 doze de substanțe psihoactive, 2 plicuri de substanțe psihoactive, 237 de comprimate, 23.650 de grame de khat, 5 cântare electronice și 9 grindere.

De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratori pentru sumele de 152.662 de lei, 53.360 de euro și 1.000 de euro falși, 200 USD și 530 de lire sterline.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti ai inspectoratelor de poliţie judeţene şi jandarmi.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Doliu în lumea politică. S-a stins din viaţă Bogdan Niculescu Duvăz

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, membru marcant al PD şi apoi al PSD a murit sâmbătă seara, la 69 de ani. Acesta suferea de ciroză.

Bogdan Niculescu Duvăz a fost membru al Parlamentului României, între anii 1990-2016, şi a făcut parte din FSN, PD şi PSD. A fost deputat de Bucureşti (în intervalul 1990-1992), de Constanţa (între 1992 şi  2004), de Tulcea (în mandatul 2004-2008) şi de Argeş (în mandatele 2008-2012 şi 2012-2016).

În ultimii ani se retrăsese din viaţa publică.

”Am aflat cu multă durere ca astăzi a încetat din viaţa, Bogdan Niculescu Duvaz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenta semnificativă in viaţa politica românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”, a scris pe Facebook social-democratul Ioan Mircea Paşcu.

Politicianul a avut șapte mandate de deputat și a devenit membru al Partidului Social Democrat în 2003.

În plus, de-a lungul timpului a deținut portofolii în Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea și Adrian Năstase.

Bogdan Niculescu Duvăz s-a născut în București și ar fi împlinit 70 de ani pe 14 decembrie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Copil de doi ani, blocat în apartament la etajul IV. Au intervenit pompierii din Mangalia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puţină vreme, prin intermediul numărului de urgenţă 112 a fost solicitată prezenţa pompierilor în municipiul Mangalia, pe strada Ion Creangă, bl. C11, unde un copil în vârstă de 2 ani a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV.

Au intervenit pompierii de la Mangalia, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

“Prin metode specifice, au deblocat uşa şi au pătruns în apartament. Copilul este în siguranţă şi a fost predat mamei.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica.

Tot ea a spus că micuţul a rămas pentru câteva clipe singur în casă, când mama a ieşit până afară şi s-a blocat uşa.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: