Actual

10 hectare de orz ard în județul Constanța

iun. 20, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, în satul Băltăgești, comuna Crucea, a izbucnit un incendiu la un lan de orz. Potrivit ISU Constanța, flăcările s-au extins pe o suprafață de 10 ha. La fața locului intervin două autospeciale de stins incendii.

Una dintre ele este de la Punctul temporar de stingere Crucea, iar cea de-a doua de la  Stația Hârșova. Deocamdată este prematur să spunem din ce cauză a izbucnit focul, dar nu este exclus să fie din cauza căldurii excesive. Pe de altă parte, există și posibilitatea ca cineva să fi dat foc, intenționat sau din greșeală.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!