Connect with us

Politica

10 iunie 2019, ziua deciziilor pentru Radu Mazăre

Published

on

Perioada de 21 de zile de carantină pentru Radu Mazăre a expirat duminică, 09 iunie, și, potrivit procedurii, o comisie de la Penitenciarul Rahova trebuie să decidă luni unde își va ispăși fostul primar al Constanței pedeapsa de 9 ani de închisoare.

Surse apropiate fostului primar spun că Mazăre ar putea să nu se prezinte la comisie deoarece va merge la ÎCCJ pentru a fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el și fratele lui au fost achitați în primă instanță, potrivit Mediafax. De asemenea, aceleași surse susțin și că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină și pentru cei doi colegi ai lui.

Amintim că fostul primar al Constanței și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, după cum a declarat fratele acestuia, Mihai Mazăre, vineri, după ce l-a vizitat la penitenciar pe Radu Mazăre.

Mihai Mazăre a spus și că fratele său va purta la cununia civilă același costum pe care în îmbracă în fața instanței de judecată.

Alte detalii despre nunta fostului primar din Constanța cu iubita Roxana, aflați dintr-un articol Ordinea.ro:

Mazăre, ginerică de… Rahova. Și-a cerut iubita de soție prin telefon

Este important să amintim și că fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!