Actual

101 permise de conducere au fost reținute în județ! Vedeți ce amenzi s-au dat

mai 14, 2018 Maria Ionescu

În perioada 07-13 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Constanța, Mangalia,  Medgidia și polițiștii Formațiunii Rutiere Cernavodă, au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic.

Astfel, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere din județul Constanța, care au ca principale cauze generatoare indisciplina pietonală, neacordarea priorității de trecere pietonilor și viteza.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 925 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 345.740 de lei, fiind reținute 101 de permise de conducere, în timp ce 11 certificate de înmatriculare au fost retrase. Totodată, pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!