Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

11 saci de rafie burdușiți cu pește, descoperiți într-o autoutilitară de polițiștii de la Ostrov

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-o mașină condusă de un cetățean român 11 saci de rafie care conțineau 220 kilograme de pește.

Ieri, 2 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au efectuat pe DN3 controlul asupra unei autoutilitare condusă de către un cetățean român, în vârstă de 50 de ani.

În interiorul acesteia au fost descoperiți 11 saci de rafie care conțineau cantitatea de 220 kg pește, specia novac, pentru care nu existau documente de proveniență.

”Întreaga cantitate de pește, în valoare de 2.200 lei, a fost ridicată și predată unei societăți comerciale de profil.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de pește fără documente justificative.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions