Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

13 furturi din autoturisme au avut loc în Constanța. O femeie și un bărbat au fost reținuți

Published

on

furt din masina

În perioada ianuarie-februarie a.c., doi bărbați și o femeie au furat din 13 autoturisme. Doi dintre hoți au fost reținuți și vor fi prezentanți procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 14 februarie, polițiștii Poliției municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie și un bărbat, de 20 de ani, respectiv 40 de ani, bănuți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

”Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare din data de 14 februarie a.c. a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoanele în cauză, doi bărbați și o femeie, ar fi comis 13 infracțiuni de furt calificat din autoturisme.

Din vehiculele respective ar fi fost sustrase diverse bunuri (roți de rezervă, unelte auto), unele dintre acestea fiind, ulterior, comercializate.”, a preczat Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

Prejudiciul este de aproximativ 5.000 de lei.

Femeia și bărbatul au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi aceștia vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Cu privire la cel de-al treilea bărbat, de 34 de ani, urmând a se propune arestarea în lipsă.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions