Conecteaza-te cu noi

Actual

15 focuri de armă, pe Autostradă! Șoferul nu avea permis de conducere, iar mașina nu era înmatriculată!

Published

on

 

După cum vă spuneam aseară, ieri, în  jurul orei 17.45, la km 212 al Autostrăzii A2 a avut loc un eveniment  deosebit. Potrivit anchetatorilor,  polițiștii constănțeni au fost nevoiți să utilizeze armamentul din dotare deoarece șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania nu a oprit la semnal, pe DN 22C în zona Medgidia. A fost urmărit și, ulterior, blocat. Cele trei persoane care se aflau în autoturismul oprit cu forța de către polițiști au fost transportate la Serviciul Poliției Rutiere Constanța pentru cercetări.  Între timp am reușit să aflăm mai multe informații. Iată ce spun polițiștii: Urmare a cercetărilor de aseară, s-a stabilit că șoferul vinovat nu avea permis de conducere. De fapt, acesta fusese anulat de către autoritățile italiene. Mai mult decât atât,  autoturismul în cauză nu era înmatriculat și era pus în circulație cu număr de înmatriculare fals. După cum era și firesc, atât șoferul cât și cei doi însoțotori ai săi sunt constănțeni. Ei au fost audiați până târziu în noapte dar nu au fost reținuți. În schimb a fost întocmit dosar penal. Pentru a-și îndeplini cu succes misiunea neobișnuită, polițiștii au tras în aer nu mai puțin de 15 focuri. Din fericire, nu au existat răniți.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions