Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

16 vehicule, puse sub sechestru de polițiști în urma perchezițiilor privind operațiuni ilegale cu deșeuri

Published

on

masini confiscate

Ca urmare a perchezițiilor efectuate ieri, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea de operațiuni ilegale cu deșeuri, a fost instituită măsura asiguratorie a sechestrului asupra a 16 autocamioane și autoutilitare.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acestea ar aparține persoanelor fizice și juridice bănuite de săvârșirea faptelor și ar fi fost folosite la comiterea acestora. Totodată, în urma efectuării perchezițiilor au fost descoperite și ridicate documente cu valoare probatorie. De asemenea, au fost ridicați în vederea indisponibilizării 8.400 de euro și au fost indisponibilizate trei autovehicule. Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că, la data de 17 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz specializat în combaterea infracționalității de mediu, au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de îngroparea deșeurilor și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, Poliției Orașului Năvodari, Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Advertisement
palaz

Perchezițiile au avut loc cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și al specialiștilor Gărzii de Mediu Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions