Connect with us

Stiri

2 tone de motorină confiscate la Cernavodă

Maria Ionescu

Publicat

la

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă – Garda de Coasta, au efectuat o activitate specifică în zona de competență. Pe raza localității Cernavodă au oprit pentru control o autoutilitară marca Fiat Ducato, condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa.

Oamenii legii au constatat că  în autovehicul se aflau zece butoaie din tablă încărcate cu 2.000 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care persoana în cauza nu a putut prezenta documente legale.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cei 2.000 de litri de produs petrolier, cu o valoare de aproximativ 8.800 lei, precum şi autoutilitara, în valoare de aproximativ 6.700 lei, conform procedurilor legale şi existând suspiciuni în privinţa provenienţei marfii au întocmit în cauză lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în zona centrală și de sud a orașului Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 24 februarie, în jurul orei 08.30, Complexul de pompare-înmagazinare Hidrofor din municipiul Medgidia a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele nu au mai putut  funcționa. Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, însă, în aceste condiții, abonații din zona centrală și de sud a orașului Medgidia nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei.

”Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei, din cauza disfunctionalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce situația va fi remediată.”, precizează Biroul de Presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile: Lazu, Agigea și Eforie Nord. Vezi când

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din incinta Complexului de tratare – înmagazinare–pompare Eforie Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi – 20 februarie 2020, în intervalul orar 09.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în Cartierul Nou din Valu lui Traian

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Soarelui, din localitatea Valu lui Traian, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 17 februarie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii din Cartierul Nou.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: