Conecteaza-te cu noi

Societate

23 de unități de învățământ din județul Constanța, afectate de lipsa de apă potabilă

Published

on

De ieri seară, de la ora 22.00, până mâine la ora 16.00, mai multe zone din municipiul Constanța, precum și localitățile Lazu, Agigea, Eforie Nord și Cumpăna sunt lipsite de apă potabilă din cauza lucrărilor efectuate de RAJA. În acest context, toate unitățile de învățământ aflate în aceste zone au probleme din această cauză.

Din centralizarea făcută la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța,  directorii a 23 de unități de învățământ au informat cu privire la faptul că au luat măsuri legate de întreruperea furnizării apei potabile.

”Trei unități de învățământ particular și-au suspendat activitatea, urmând a recupera orele. Colegiul Național Militar “Alexandru Ioan Cuza” va suspenda activitatea pentru elevii care sunt cazați în cămin și va recupera orele. Celelalte unități de învățământ fie au modificat programul, în sensul reducerii diminuării duratei cursurilor, fie continuă activitatea, având asigurate rezerve de apă și resurse, fie se află în perioada “Săptămâna Verde” sau “Școală Altfel”, nefiind afectate în privința programului.”, a precizat Mihai Sorin, inspector școlar general al IȘJ Constanța, pentru ziarul Ordinea.ro.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions