Connect with us

Actual

350 de kilograme de articole pirotehnice, ridicate de polițiști din comuna Agigea

Published

on

Ieri, 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat 3 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, care intenționau să comercializeze, în localitatea Agigea, articole pirotehnice de diferite mărci și categorii, care se aflau depozitate într-un autoturism.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că cei în cauză nu sunt autorizați să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice.

Totodată, a fost identificată o cantitate de 350 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2 și F3, fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!