Connect with us

Actual

5.000 de euro recompensă pentru informații despre furtul de bani și bijuterii din Năvodari

Published

on

În noaptea de 7 iunie, în jurul orei 3.40, a fost înregistrat un jaf la Casa de Amanet Cochet din orașul Năvodari. Persoane necunoscute au intrat în interiorul societății și au furat bani și bijuterii din aur. Deocamdată nu se știu foarte multe detalii. Cert este că autorii nu au fost identificați până la această oră.

Firma Cochet a scris în această dimineață, pe o pagină de facebook, că oferă recompensă în valoare de 5.000 de euro persoanelor care pot oferi cel mai mic detaliu referitor la acest furt.  Iată anunțul oficial:

”FIRMA COCHET OFERĂ RECOMPENSĂ 5 000 EURO

Persoanei care va da cel mai mic detaliu referitor la aurul furat de la Casa de Amanet Cochet din Năvodari (Strada Rândunelelor) .Vă garantăm că acea persoană va rămâne ANONIMĂ. GARANTĂM DISCREȚIE.

Advertisement

SUNAȚI LA NUMĂRUL DE TELEFON : 0743 231 088 !!!”

Reamintim că polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății, de unde au sustras o sumă de bani și mai multe bijuterii, fără a exercita acte de violență fizică sau verbală.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă, în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement