Connect with us

Stiri

8 tone de carne au fost retrase de la vânzare

Maria Ionescu

Publicat

la

În decurs de numai câteva zile, inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, au făcut verificări la 161 obiective: 3 restaurante, 1 pizzerie, 4 fast food, 1 bar, 2 snack bar, 2 cantine, 2 catering, 1 rulotă,  19 măcelării, 12 carmangerii, 15 laboratoare cofetărie/patiserie, 13 super/hipermarketuri, 17 magazine alimentare, 27 depozite alimentare, 3 centre prelucrare lapte, 1 unitate procesare produse din pescuit, 1 pescărie, 3 unităţi fabricare pâine şi specialităţi de panificaţie, 1 depozit seminţe consum, 2 unităţi comercializare congelate, 2 depozite legume fructe, 1 unitate fabricare vin, 1 unitate morărit, 1 unitate fabricare biscuiţi,  1 mijloc transport auto, 6 circumscripţii sanitare veterinare de asistenţă, 1 exploataţie profesională, 15 exploataţii nonprofesionale de animale. Bineînțeles, acțiunile lor s-au soldat cu retragerea de pe piață a unei cantități importante de produse, în valoare totală de 91.884 lei.

Au fost confiscate şi retrase de la vânzare, produse alimentare din categoriile: carne şi produse din carne – 8045 kg, lapte şi produse lactate – 1983 kg,  peşte şi produse din peşte – 2261 kg, ouă – 240 kg.

Produsele confiscate au fost distruse prin incinerare.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Locuitorii orașului Ovidiu au rămas fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 28 ianuarie 2021, în jurul orei 13.41, în incinta Stației de Pompare Caragea Dermen s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa.

Până la remedierea avariei, consumatorii din localitatea Ovidiu, nu vor avea apă potabilă la robinete.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfunctionalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei.”, precizează Biroul de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA. Orașul Hârșova, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Amurgului din orașul Hârșova, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din cursul acestei nopți, 28 spre 29 ianuarie 2021, ora 24.00, până mâine – 29 ianuarie 2021, ora 10.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Darabani, Dulcești, Plopeni și Corbu, în continuare fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În majoritatea localităților afectate de lipsa apei, ca  urmare a căderilor și fluctuațiilor de tensiune electrică, s-a reluat furnizarea apei pe parcursul zilei. La această oră se înregistrează încă căderi de tensiune la stațiile de pompare ce asigură alimentarea cu apă a localităților Darabani, Dulcești, Plopeni și Corbu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei că lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei la parametrii normali imediat ce vor fi remediate disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică.”, precizează  Biroul de Comunicare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: