Conecteaza-te cu noi

Politica

CJ Constanța 2017: deficit bugetar de 77 milioane de lei!

Published

on

Cu o zi inaintea ședinței Consiliului Județean Constanța, președintele autorității județene, Horia Marius Țuțuianu, a prezentat câteva dintre datele care au stat la baza alcătuirii bugetului instituției pe anul în curs.

Țuțuianu a ținut să precizeze că nu vor exista reduceri de personal în cadrul instituției a carei activitate o coordonează, ci “au fost eficientizate departamentele și au dispărut multe funcții de conducere care au fost transformate în servicii și direcții”. “Avem nevoie de un serviciu care să se ocupe de turism în județul Constanța și în cadrul acestui department, de exemplu, 17 angajați se vor ocupa de dezvolotarea turistică a județului Constanța, știind că o bună parte dintre constănțeni lucrează în turism.vom avea o strânsă colaborare între direcții și servicii”, a precizat șeful administrației juețene.

Referitor la banii instituției din acest an, Țuțuianu a anunțat că va exista un deficit de 77 de milioane de lei, adică de la 384 de milioane la 461 de milioane de lei, diferența urmând a fi reglată din excedentul anilor trecuți. “Avem la dispoziție mai puțini bani și cheltuieli mai mari. Deficitul îl vom recupera din excedentul anilor trecuți. Vă anunț că am făcut un buget echilibrat pentru toate instituțiile subordonate. Urmare a analizelorefectuate de mine și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz și Daniel Learciu, în anii trecuți nau fost effectuate cheltuieli fără fundamentare corectă”, a transmis Horia Țuțuianu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions