Conecteaza-te cu noi

Politica

Tinerii care doresc să demareze o afacere, ajutați de Guvern prin programul “Start – Up Nation ROMÂNIA’’

Published

on

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu participă, mâine, la prezentarea Programului “Start – Up Nation ROMÂNIA’’, eveniment organizat de Secretariatul General al Guvernului în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Evenimentul este susținut și de Consiliul Județean Constanța. Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, obiectivul evenimentului este axat pe promovarea programului guvernamental  “Start – Up Nation ROMÂNIA’’. Acesta se adresează tinerilor care doresc să își înființeze o companie. De asemenea, prin acest program se estimează că se vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă. “Încă de la începutul mandatului am declarat că voi susține mediul de afaceri și dezvoltarea a noi locuri de muncă. Acest program este deosebit de important, deoarece permite tinerilor antreprenori să își dezvolte o afacere de succes, dar reprezintă și o oportunitate pentru crearea de locuri de muncă” , precizează președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Programul va fi lansat începând cu 1 mai 2017, urmând să finanțeze aproximativ 10.000 de noi afaceri, cu o sumă maximă, nerambursabilă de 200.000 lei pe o perioadă de 2 ani. Domeniile principale care vor fi finanțate cu prioritate sunt producția, domeniul IT, industrii creative, dar și servicii și comerț. “Pentru tinerii din județul Constanța, această întâlnire reprezintă o adevărată oportunitate și un prim pas către antreprenoriat.” – mai declară președintele Consiliului Județean Cconstanța, Marius Horia Țuțuianu.

La acestă întâlnire vor participa domnul Adrian Mlădinoiu – Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului și domnul Harry – Ilan Laufer – Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions