Conecteaza-te cu noi

Actual

Concurs la I.P.J. Constanța pentru ocuparea a două posturi de conducere

Published

on

IPJ Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de adjunct șef secție la Secțiile 3 și 4 Poliție Constanța, ale Poliției Municipiului Constanța din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu recrutare din sursă internă.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii:

  • Să fie ofițeri de poliție cu următoarea pregătire de bază:

– studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: științe juridice, științe administrative, științe economice, științe socio-umane, științe militare, informații și ordine publică/studii uperioare de licență, ciclul I de studii universitare în sistem Bologna într-unul din următoarele domenii: științe sociale sau inginerești;

  • să aibă următoarea pregătire de specialitate:

– cursuri postuniversitare/masterat în specialitatea studiilor functiei de bază sau in domeniul management.

  • să fie: ofițer de poliție, cu gradul profesional de minim subinspector de poliție;
  • să fie declarați „apt medical” şi „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop;
  • să nu fie cercetați disciplinar, sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceștia nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
  • au obţinut calificativul de cel puţin „bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
  • să aibă minim 3 ani vechime în Ministerul Afacerilor Interne;
  • să aibă minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
  • să aibă minim 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs;
  • să deţină/obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivelul „secret”;
  • să deţină/obţină avizul de numire în structurile poliției judiciare

Cererile de participare la concurs vor fi adresate șefului inspectoratului și vor fi depuse la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Resurse Umane: resurseumane@ct.politiaromana.ro până la data de 17.02.2022, ora 14.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare).

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 10 martie a.c., ora 11.00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

Advertisement

În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în funcții de conducere.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în funcții de conducere, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Cum se desfășoară concursul?

  • instructajul candidaților: 10 martie,  ora 11.00;
  • desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: 10 martie, ora 11.15;
  • afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
  • afișarea rezultatelor: 10 marie, la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat, în raport de numărul candidaților.

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații – în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions