Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța a amenajat parcarea de lângă sediul PNL

Published

on

Primăria municipiului Constanța anunță că echipele Confort Urban au finalizat lucrările de asfaltare și aplicare a marcajelor rutiere în parcarea situată pe strada Traian, în dreptul blocului D. Parcarea este situată lângă sediul PNL și era folosită deseori de liberali atunci când veneau la ședințe. Sunt disponibile 59 de noi locuri de parcare, dintre care 2 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități. Spațiile destinate parcării autovehiculelor vor putea fi rezervate de locuitorii din zonă pe platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro, notează Primăria.

„Terenul a fost pregătit în vederea asfaltării prin lucrări de excavare, acoperire cu mai multe straturi de pietriș și compactare. Platforma de parcare a fost încadrată cu borduri iar suprafața de spațiu verde a fost reamenajată. Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură.“, mai informează autoritatea locală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions