Conecteaza-te cu noi

Actual

Șapte bărbați, reținuți de polițiștii tulceni pentru infracțiuni comise cu violență

Published

on

Șapte bărbați care au comis infracțiuni cu violență au fost reținuți de polițiștii tulceni și vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de 17 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce se afla în autoturismul personal în zona Piața Veche din aceeași localitate, a fost surprins de mai mulți bărbați care i-au spart ambele geamuri ale portierelor din față, lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani cu un obiect contondent în zona capului.

Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, la data de 21 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, ar fi fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.

Advertisement

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, reușindu-se probarea activității infracționale a 7 bărbați bănuiți de săvârșirea faptelor.

Prin ordonanța organelor de poliție judiciară din data de 22 septembrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoanele bănuite; prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea dispunându-se punerea în mişcare a acțiunii penale.

”A fost dispusă reținerea tuturor celor șapte bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca la data de 23.09.2022 să fie prezentați Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile investigative și de urmărire penală au fost coordonate de către conducerea Polițiel municipiului Tulcea, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions