Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac promite că, până la finalul acestei săptămâni, vor fi încheiate lucrările de modernizare în zona intersecției de la City Mall

Published

on

chitac rusu

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și viceprimarul Ionuț Rusu au efectuat astăzi o inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pentru a monitoriza progresul lucrărilor și a găsi împreună cu antreprenorul cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal, se arată într-o informare a autorității publice locale.

„Ne pregătim pentru debutul sezonului estival și dorim să reducem pe cât posibil aglomerația cauzată de lucrările aflate în derulare pe acest segment de drum și în zonele limitrofe. Sunt convins că cetățenii înțeleg că scopul acestui proiect este de a moderniza infrastructura Constanței, însă totodată este absolut necesar ca și antreprenorul să intensifice ritmul muncii pentru a asigura o circulație fluidă, atât pentru localnici, cât și pentru turiști“, a precizat primarul Vergil Chițac.

În funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall. Acestea vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului. Echipa Primăriei a vizitat și intersecția dintre bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (Păpădie), unde lucrările de reorganizare sunt în plină desfășurare într-un ritm susținut. Confort Urban a oferit asigurări că până în weekend aceste lucrări vor fi într-un stadiu avansat de finalizare., mai spune sursa citată.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions