Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța îi invită pe cetățeni la „marea grătăreală“ – „Grill Fest“, pe plajă!

Published

on

Primăria Constanța anunță un mare spectacol de 1 mai, intitulată „Hello, May!” Autoritatea locală menționează că, pentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, GRILL FEST, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală.

„„Hello, May!” Cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, GRILL FEST,  evenimentul care reunește cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală e din ce în ce mai aproape! Plaja Reyna din Constanța va deveni, în perioada 29 aprilie – 1 mai, locul perfect pentru a vă satisface pofta de mâncare bună… Și dacă asta nu este suficient, pregătiți-vă pentru concerte de neuitat cu Smiley, Carla’s Dreams, Spike, DJ Project, Manuel Riva, Albwho și Partydul Kiss. Grill Fest este un eveniment organizat de Primăria Constanța și Carnexpo, susținut de Kiss FM și prezentat de Marian Soci. Intrarea este liberă. Vă așteptăm pe plajă cu muzică LIVE, entertainment și multe feluri de mâncare delicioasă!“, informează Primăria Constanța.

Petrecerea este organizată de SC SURPRISE EVENTS SRL, iar distacția va costa 458.915 de lei de la bugetul local.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions