Conecteaza-te cu noi

Societate

Cum s-a topit durul Steven Segal la cântecul unei adolescente din Costineşti

Published

on

Segal-si-Ioana-BarbuliceanuPriviţi cu atenţie imaginile! Ea arată cum un mare actor de la Hollywood, Steven Segal, care joacă în filme de acţiune, cu scene de o duritate deosebită, se „topeşte” pur şi simplu, sensibilizat de cântecul unei adolescente din România. Interpreta care a reuşit să înmoaie inima durului de la Hollywood se numeşte Ioana Bărbuliceanu şi este de loc din Costineşti.

Ioana a început să cânte încă de mică, la început muzică folk. În 2012 şi 2013, ea a cântat pe mai multe scene improvizate ale mişcării care milita pentru interzicerea exploatării gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice, în contextul în care localitatea ei, Costineşti, fusese atunci inclusă într-un astfel de perimetru de explorare, concesionat de Guvernul României companiei americane Chevron. De altfel, tatăl ei, Mihai Bărbuliceanu, a fost unul din militanţii activi antifracking, participând la mitinguri şi la emisiuni televizate care au dezbătut acest subiect. În 2013, Mihai Bărbuliceanu a scris scenariul unui film, „Dobrogea, dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street”, realizat de Dobrogea TV, în care apare şi Ioana Bărbuliceanu, cântând melodia „O ţară de vânzare”

 

„Ioana cere ajutor pentru Dobrogea”, acesta a fost motivul includerii ei în film. „Dobrogea, dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street” a primit marele premiu la Festivalul Internaţional de Film Ecologist „Ecofest” de la Băile Felix, din 2013.

Advertisement

Tot în 2013, Ioana Bărbuliceanu a cântat în duet cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, pe o scenă din Slatina. În 2014 şi 2015, a cântat la Viena şi Roma, sensibilizând un public numeros.

Actorul american Steven Segal s-a aflat la Constanţa în perioada 21-24 februarie 2016, unde a turnat mai multe scene din noul său film „Contract to kill”. Filmările au avut loc în centrul vechi al oraşului Constanţa şi în Staţiunea Mamaia. Actorul a participat la Constanţa şi la o acţiune umanitară, donând materiale de construcţii pentru o familie din Cumpăna, a cărei casă a ars într-un incendiu, şi oferind cadouri copiilor din orfelinatul de la Poarta Albă. Acţiunea umanitară a fost organizată la un mall din Constanţa, pe 24 februarie 2016.

Imaginile cu cu Steven Segal şi Ioana Bărbuliceanu au fost postate pe Mihai Bărbuliceanu, pe pagina lui de Facebook.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions