Conecteaza-te cu noi

Administratie

Rromii au ieșit la curățenie în campania ”Curățăm Constanța Noastră”

Published

on

Peste 100 de locuitori de etnie rromă au participat astăzi la curățenia de primăvară, în cadrul celei de-a opta ediții a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, în cartierul Anadalchioi, anunță Primăria Constanța.

„Oamenii au strâns gunoaiele, au măturat, au văruit bordurile, stâlpii și gardurile. Mai mult, în perioada următoare vor planta și 20 de pomi fructiferi. Dar acțiunile lor nu se opresc aici. Familiile care locuiesc pe strada Semănătorului și pe Intrarea Câmpului și-au luat angajamentul ferm în fața reprezentanților municipalității constănțene să facă și să mențină curățenia în propriile locuințe, să respecte normele de conviețuire, să nu tulbure ordinea și liniștea publică și să nu mai crească animale sau să folosească atelaje hipo. Toate aceste măsuri au fost luate după mai multe întâlniri pe care cetățenii de pe cele două străzi le-au avut cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța, ai Regiei Autonome de Exploatarea a Domeniului Public și Privat, ai Direcției Generale Poliția Locală și ai Direcției Generale de Asistență Socială“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța au făcut mai multe anchete sociale și i-au îndrumat și ajutat rromi să depună cereri pentru locuințe sociale. De asemenea, angajații Primăriei i-au mai consiliat pe rromi în privința înscrierii copiilor la școală, evitării abandonului școlar sau vaccinării copiilor.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions