Connect with us

Administratie

Nicușor Constantinescu, mesaj din pușcărie: “Din ură și răzbunare, procurorul Andrei Bodean mi-a fabricat doua noi dosare penale”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, transmite din spatele gratiilor ca procurorul șef al DNA Constanța, Andrei Bodean, este “incompatibil in a instrumenta cele doua dosare” și același procuror “din ura și răzbunare” i-a fabricat doua dosare.

Redam mesajul pe care Nicusor Constantinescu l-a postat, astăzi, pe pagina sa de Facebook:

“Ieri, 9.04 2019, avocatii mi–au confirmat demararea ceretarilor penale de catre Parchetul de pe langa ICCJ (PICCJ) ,sectia magistarati, impotriva procurorului DNA Andrei Bodean pentru abuzurile savarsite de acesta:cercetare nedreapta,tortura fizica si psihica ,abuz in serviciu,represiune nedreapta.
Tot ieri, 9 .04.2019, am stabilit cu avocatii recuzarea judecatoarei Ardeleanu Antoneta din cadrul Tribunalului Constanta ,judecatoare care m-a judecat si condamnat in dosarul ,,Fantasio”  la 8 ani de inchisoare cu executare pentru finantarea Festivalului de muzica Mamaia ,desi prejudiciu din dosar este 0 ,finantarea fiind facuta prin hotarari de consiliu judetean,luate cu votul majoritatii consilierilor judeteni,ca in fiecare an!
Aceeasi judecatoare Ardeleanu Antoneta, avansata sefa sectiei penale a Tribunalului Cta ,mi-a fost distribuita de catre binom in alte 2 dosare penale tot pemtru asa -zise abuzuri in serviciu facute tot ca presedinte al Cj Cta,tot in baza hotararilor de Consiliu Judetean,luate cu votul majoritatii consilierilor judeteni.
Ieri, 9 .04. 2019, subsemnatul, inculpatul de serviciu, la aceeasi judecatoare Ardeleanu Antoneta ,am avut 2 termene: primul in dosarul ,,Elicopterul”, iar celalalt in ,,Combat press“ unde este vorba de publicitatea unor programe ale judetului Constanta.
In toate cele 3 dosare penale am fost si sunt cercetat de acelasi procuror dna Bodean Andrei.Dupa ultima arestare preventiva,acest procuror DNA Bodean Andrei,a continuat fabricarea de dosare penale –toate avand aceeasi tema-abuz in serviciu.Mi-a fabricat dosare inclusiv in 2016,2017 si 2018 cand eu eram deja incarcerat.
Iata insa ca sustinerea politica data Laurei Codruta Kovesi de catre conducatorii europeni in politica interna si in justitia din Romania a dus la sustinerea acesteia si a camarazilor sai si in distrugerea capitalului romanesc si a liderilor politici incomozi ,inclusiv a subsemnatului si a fostului primar Radu Mazare ,toate avand legatura cu interesele Portului Constanta.
Astfel, pe 8.04.2019 ,procurorul DNA Bodean Andrei ,afland de plangerea pe care i-am facut -o , din razbunare si ura mi-a fabricat 2 noi dosare penale! Desi stie ca sunt incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, trimis chiar de el, incepand cu luna mai 2016, cele doua noi citatii sunt transmise ca si cum eu as fi un cetatean liber, acasa. Precizare: corespondenta a fost adusa la penitenciar cu posta speciala SRI-ceea ce este fara comentarii.L-am recuzat pe vesnicul procuror sef DNA Constanta Bodean Andrei si astazi la procurorul sef DNA Central, considerand ca acesta este incompatibil in a instrumenta aceste doua dosare.
Faradelegile continua cu aceleasi personaje ,din pacate!

Constantinescu Nicusor Daniel
10.04.2019”

Comments

comments

Administratie

Traficul în intersecția bulevardul Ferdinand cu strada Mihai Viteazul, dat peste cap. Vezi când!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Atenție, șoferi! Semafoarele de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazul nu vor funcționa vineri, 13 decembrie. Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat operațiunea de înlocuire a corpurilor de semafor și a stâlpilor de susținere situați la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazul. Lucrările de conectare a echipamentelor de dirijare a traficului la rețeaua de energie electrică se vor desfășura vineri, 13 decembrie, motiv pentru care semafoarele nu vor funcționa, începând cu ora 08:00. De asemenea, stâlpii vechi de beton vor fi demontați. Pentru a evita crearea de ambuteiaje, un echipaj al Poliției Rutiere va fi prezent în zonă pentru a dirija circulația.

„Facem apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia indicatoarelor rutiere.“, notează Primăria.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, premiu pentru “Excelență în Educație”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a primit luni seară premiul pentru Excelența în Educație în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, alături de Focșani, Lugoj, Vatra Dornei și primăria Sector 2 din București.

Gala AMR, aflată anul acesta la a III-a ediţie, se desfăşoară sub înaltul patronaj al Preşedintelui României.

Amintim că primarul municipiului Constanța a primit, în 2018, premiul pentru promovare culturală, turistică și sprotivă, îm cadrul aceluiași eveniment.

(video) Constanța, premiu pentru… excelență în turism, cultură și sport. Făgădău: “Orașul nostru merită”

Gala AMR premiază excelența în diverse domenii importante pentru administrația publică locală: Educație, Sănătate și Asistență socială, Transport public și mobilitate, Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor, Regenerarea urbană a spațiilor publice,  Promovarea culturală, turistică și sportivă, Eficiență energetică, Digitalizare / Smart City, Guvernarea locală participativă și Promovarea și susținerea antreprenoriatului.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Decebal Făgădău: „Constanța va avea minibuze pentru transportul în comun“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

18 autobuze de mici dimensiuni vor lega nordul de sudul orașului prin înființarea a două noi rute de transport public în comun, anunță Primăria Constanța. Primul traseu va pleca din Zona Industrială pe ruta Inel 2 – Casa de Cultură – Strada Unirii – Campus Universitar – Vivo, iar cel de-al doilea, va pleca din cartierul Km 5 și va ajunge la Centrul Comercial TOM, pe ruta Bulevardul Aurel Vlaicu – Strada Soveja – Bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

„Pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale constănțenilor, având în vedere restricțiile pe care le avem, date de trama stradală și dimensiunile flotei actuale, am majorat capitalul social al CT BUS cu 10 milioane de lei pentru achiziționarea unui număr de 18 minibuze care să poată deservi aceste rute. În prima fază, rutele vor funcționa pe un program de zi, iar dacă se vor dovedi solicitate, vom introduce și curse de noapte, așa cum am procedat deja de la începutul acestei luni pe câteva rute extrem de importante. Este nevoie de un transport public puternic pe raza municipiului Constanța. În acest moment avem 104 autobuze Diesel Euro diesel noi, suntem în procedură de achiziție pentru 40 de autobuze electrice și în completare vom veni cu aceste minibuze care să acopere noile rute”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Acesta a mai spus că noile rute vor răspunde nevoilor de mobilitate ale cetățenilor prin introducerea unor mijloace de transport public local de dimensiuni mai mici care să permită accesul pe străzi înguste, unde nu au loc autobuzele mari.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: