Conecteaza-te cu noi

Administratie

Viceprimarul Babu s-a apucat de pictat în parcuri!

Published

on

Primăria Constanța ne anunță că parcul din Poarta 6 a fost din nou scena pe care zeci de copii de toate vârstele au ținut să-și etaleze talentul în pictură, să-și lase imaginația și creativitate libere și să se exprime prin limbajul culorilor. Însoțiți de părinți, bunici ori prieteni, micuții au pus imediat mâna pe pensule, și-au împărțit vopselurile și au trecut la treabă, extrem de entuziasmați. Şotronul, harta României, omizi cu cifre, toate au fost pictate în culori, de mâinile lor dibace, pe aleile parcului. Acțiunea face parte din proiectul educativ “Constanţa veselă – desene pe asfalt” ce a fost iniţiat de Asociaţiile Youth Vision şi Creative+, cu sprijinul Primăriei Constanţa.

„Tinerii voluntari s-au reîntos în parc pentru a finaliza desenele pe asfalt începute în urmă cu două săptămâni și, cel mai important, au readus la viață cele două tobogane din ciment, locurile de joacă aflate în preferințele celor mai mulți copii care locuiesc în zonă. Acestea erau vandalizate cu diverse mesaje de artiștii stradali, iar după ce au fost curățate și viu colorate, voluntarii au scris mesajul “I love my CT”, în semn de iubire pentru Constanţa“, spun cei de la Primărie.

Babu a lăsat fotoliul de la Primărie pentru a desena alături de copii

Din informarea Primăriei ne-a captat atenția prezența viceprimarului Constanței, Dumitru Babu, care s-a alăturat inițiativei de a transforma parcurile din Constanța în locuri vesele și pline de culoare și astfel, cei doi au pictat figurinele și a vopsit toboganele, cot la cot cu voluntarii și copiii prezenți la acțiune.

Advertisement

Proiectul “Constanţa veselă – desene pe asfalt” a luat naştere din dorinţa de a stimula mişcarea, de a-i motiva pe copii să se joace în aer liber, dar şi de a da o alternativă la timpul petrecut în faţa calculatorului sau a telefonului. La acțiune a fost prezent și deputatul George Vișan. Organizatorii anunță că acțiunile de acest gen vor continua şi în alte parcuri din oraş care se vor transforma astfel într-un tărâm magic, plin de jocuri și culoare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions