Actual

A ars patiseria-restaurant ”La Coco” din Cernavodă

mai 14, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, în orașul Cernavodă a izbucnit un incendiu la patiseria-restaurant  La Coco. Cel care a făcut apelul la 112 a precizat că este vorba despre un restaurant închis, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, cu 11 subofițeri, precum și un echipaj SMURD cu 3 subofițeri.

Ulterior, de la locul intervenției o autospecială a fost întoarsă în subunitate. În incinta patiseriei a ars bucătăria cu toate apartatele electronice din interior dar și acoperișul. Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit uitat în priză.

Ulterior, localnicii au precizat că patiseria-restaurant este în stare de funcționare.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!