Connect with us

Stiri

A aruncat pe geamul apartamentului 10.000 de lei! La propriu!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Este aproape incredibil că și acum mai există persoane care se ocupă de ”Metoda Accidentul”, dat fiind faptul că déjà au fost arestați mai mulți bărbați care aveau această îndeletnicire. Dar cine știe de unde au apărut noii escroci… Pe data de  1 iulie, polițiștii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizați de către o femeie din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 64 de ani, a fost apelată, în jurul orei 00.30 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei şi care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier. Ulterior, în discuția telefonică a intervenit o altă voce bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a găsi o rezolvare amiabilă a cazului. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunţat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 21.45 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere o sumă de bani, ulterior aruncând de la balconul apartamentului suma de 10.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței. În cauze polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă caldă și rece pe mai multe străzi din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

S.C. RAJA S.A. a comunicat în data de 26.03.2019 că întrerupe alimentarea cu apă rece la  punctule  termice nr. 3, 9, 10.  În consecinţă, în lipsa apei reci s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia apei calde de consum în perimetrul străzilor: str. Răscoalei 1907, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, bd. Ferdinand.

Până la remedierea avariei de către S.C. RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de furnizare apă caldă de consum.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța este blocat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 26 martie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 450 mm, de la intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu cu Unirii, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul cuprins de strada Unirii şi Pescarilor, în intervalul orar 08,30 – 16,00.
Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.
 ”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Traficul auto pe strada Portiței din Constanța este blocat. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 26 martie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Portiţei, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Răsuri şi Străjerului, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: