Connect with us

Stiri

A aruncat pe geamul apartamentului 10.000 de lei! La propriu!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Este aproape incredibil că și acum mai există persoane care se ocupă de ”Metoda Accidentul”, dat fiind faptul că déjà au fost arestați mai mulți bărbați care aveau această îndeletnicire. Dar cine știe de unde au apărut noii escroci… Pe data de  1 iulie, polițiștii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizați de către o femeie din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 64 de ani, a fost apelată, în jurul orei 00.30 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei şi care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier. Ulterior, în discuția telefonică a intervenit o altă voce bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a găsi o rezolvare amiabilă a cazului. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunţat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 21.45 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere o sumă de bani, ulterior aruncând de la balconul apartamentului suma de 10.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței. În cauze polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în km5! Traficul auto e restricționat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 21 octombrie 2018, în intervalul orar 09,40 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Micșunelelor, Mugurului, Pandurului, Th. Speranția, parțial Șos. Mangaliei, precum și cei arondați Punctului Termic 96.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto, pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și Șos. Mangaliei.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează   Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă în Mihail Kogălniceanu, Oituz, Culmea și Nazarcea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 19 octombrie 2018, în incinta stației de pompare Cota 20 Ovidiu, RAJA SA Constanța este nevoită sa întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 14,30-17,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu (societățile comerciale și unitățile militare), precum și localitățile Oituz, Culmea și Nazarcea.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitatea Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Gării cu Geamiei, din localitatea Nicolae Bălcescu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 octombrie 2018, în intervalul orar 14,00 – 17,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Nicolae Bălcescu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: