Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

A doua zi de proteste în Bulgaria. Traficul pentru camioane, restricționat în PTF Negru Vodă

Published

on

protest bulgaria

Update: Și PTF Vama Veche este închis pe sensul de intrare în Bulgaria și pentru autoturisme.

Știre inițială: Astăzi, începând cu ora 9.50, până la ora 12.00, în Punctul de Trecere al Frontierei de la Negru Vodă este restricționat traficul pe sensul de intrare în Bulgaria, pentru camioane.

Potrivit Biroului de presă al Gărzii de Coastă, în intervalul orar 10.00-13.00, în localitatea bulgăreasca Durankulak, care se află la o distanță de aproximativ 5 km față de PTF Vama Veche, se desfășoară proteste ale transportatorilor.

”Din acest considerent, în acest moment pe sensul de intrare în țară nu sunt prezente autovehicule pentru control.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Sursa foto: Ziarul Novinite.com

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions